Bob van den Brand genomineerd voor docent van het jaar

Bob van den Brand van Tilburg University is genomineerd voor de Docent van het Jaar verkiezing. De jury van de verkiezing die het ISO organiseert, maakte vandaag de vijf nominaties bekend.

Studenten konden samen met het bestuur van hun instelling een docent aandragen. De genomineerden werden onder andere geroemd om hun betrokkenheid, passie en innovatieve lesmethoden. Bob van den Brand is hoofddocent Accountancy aan de Tilburg School of Economics and Management. Hij zette een nieuwe methode op om digitale mogelijkheden zo veel mogelijk te benutten. Hiermee zijn onder andere live streamings van tentamenuitslagen met directe feedback en interactieve colleges mogelijk.

Andere genomineerden komen van de Technische Universiteit Delft, de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten, Fontys hogescholen en de Haagse Hogeschool. Jet Bussemaker rijkt op 17 januari de prijs uit. De docenten moeten eerst een college geven, ook gaan ze debatteren met elkaar en Bussemaker. Het Interstedelijk Studenten Overleg vindt het belangrijk om door middel van deze uitreiking docenten de waardering te gunnen die hen toekomt.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.