Winnaars vliegtickets Turijn bekend

Univers mocht van Ryanair drie keer twee retourtickets naar Turijn verloten en daar doen we dan ook niet moeilijk over. Het moment is aangekomen, de winnaars van de prijsvraag zijn bekend: gefeliciteerd Gemma Nuijten, Vincent Peters en Anniek van der Lans! Stuur ons wel even een kaartje als je die pizza naar binnen aan het werken bent.

Bon giorno! Ryanair vliegt vanaf deze winter naar vijf nieuwe bestemmingen vanuit Eindhoven: Turijn, Madrid, Manchester, Lissabon en Tenerife. Daarom mocht Univers drie keer twee gratis retourtickets naar Turijn weggeven. Prego!

Maar dan wel op één voorwaarde: we riepen lezers op om een foto te plaatsen op onze Facebook. Op dat kiekje moest je je werk- of studiestress laten zien. De inzendingen van onze drie winnaars deden onze burn-out-belletjes rinkelen. Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk hebben we drie studenten uitgekozen.

1. Anniek van der Lans zit er helemaal doorheen. Zelfs de felgekleurde bladwijzers die haar waarschijnlijk altijd zo veel structuur geven mogen niet meer baten.

2. Gemma Nuijten heeft zodanig behoefte aan vakantie, dat ze Post-It’s op haar voorhoofd plakt. Als dat geen teken van stress is, dan weten wij het ook niet meer.

3. Vincent Peters zit ondanks zijn rustgevende trui met zijn handen in het haar. Snel naar Italië, mensen!

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.