Verras je crush op de campus

Valentijnsdag 2015 wordt de meest romantische dag ooit voor studenten van Tilburg University. Want Univers gaat Cupido-style op pad met een doosje chocola en een roos om een gedicht voor te dragen op de campus. Speciaal voor jouw crush, schatje, scharrel, toyboy of babe.

Vergeet Robert ten Brink. Vergeet Valerio Zeno. Wij van Univers houden nog meer van romantiek. Daarom gaan we op vrijdag 13 februari – dus de dag vóór Valentijnsdag – op pad om jouw schatje te verrassen met een gedicht, een roos en een doosje chocolade. Op de campus! Want dat is totaal niet ongemakkelijk. Zo ben je op de echte Valentijnsdag verzekerd van een date.

Wat moet je doen? Het is simpel. Laat ons het volgende weten:

• Wie moeten we verrassen?
• Hoe ken je die persoon?
• Hoe laat moeten we langskomen op vrijdag 13 februari?
• Waar op de campus?
• Wil je liever anoniem? Laat het ons weten.
• Stuur je gedicht of bericht mee dat wij moeten voorlezen.

Wij zorgen voor een roos en een doosje chocola. Univers kiest de drie leukste inzendingen uit. Stuur vóór woensdag 12 februari om 23:59 een mailtje naar matchmaker / redacteur Niek Willems: n.g.j.willems@uvt.nl. We beloven dat het een romantische dag wordt waar Cupido jaloers op zal zijn.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.