Eerste namen Best Kept Secret

De eerste namen van Best Kept Secret zijn vandaag bekendgemaakt. Alt-J, The Libertines en Noel Gallagher’s High Flying Birds krijgen een prominent plekje op de festivalposter.

Van 19 tot en met 21 juni 2015 verandert het safaripark van Beekse Bergen te Hilvarenbeek voor de derde keer in het best bewaarde geheim. De voorverkoop van het festival begint op zaterdag 7 februari om 12:00 uur ‘s middags. Een ticket voor Best Kept Secret kost 125 euro en voor een dagticket betaal je 69 euro, beide exclusief servicekosten.

De eerste namen van BKS
alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, The Tallest Man On Earth, The Jesus & Mary Chain – Psychocandy live, Black Mountain, Chet Faker, Death Cab For Cutie, First Aid Kit, Future Islands, Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra, Future Brown, Earl Sweatshirt, SOHN, Mew, The Vaccines, Of Monsters And Men, BADBADNOTGOOD, Ariel Pink, Bass Drum Of Death, Binkbeats, Kindness, Dan Deacon, Daniel Romano, Eagulls, Fickle Friends, Hookworms, Kate Tempest, Little May, Matthew E. White, METZ, OFF!, Pissed Jeans, Sunset Sons, Alvvays, Evian Christ, Gengahr, Hinds, Steve Gunn, Daniel Wilson, Outfit, Liima, Kiasmos, Pretty Vicious, Wolf Alice, Reigning Sound, St. Paul & The Broken Bones, Strand of Oaks, Waxahatchee, Weval (live), Yak, Yung Lean & Sadboys.

Komend weekend worden er nog meer namen bekend.

Vorige maand maakten Lowlands en Down The Rabbit Hole de eerste namen bekend.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.