Juribes organiseert Statendebat

De Provinciale Staten-verkiezingen staan voor de deur. Daarom verzorgt Magister JFT | Juribes op donderdag 5 maart het Statendebat in Paradox Tilburg. Op deze manier kunnen studenten zich oriënteren op hun stemkeuze.

Het Statendebat wordt georganiseerd door Magister JFT | Juribes, de politieke commissie van de juridische faculteitsvereniging van Tilburg University. Het wordt een gevarieerde avond met verschillende sprekers, waaronder Wim van de Donk, Commissaris van de Koning in Noord-Brabant, en Richard van Zwol, secretaris-generaal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

“Voor studenten en geïnteresseerden is dit de gelegenheid om via een breed georiënteerd programma kennis te maken met de politiek op provinciaal niveau”, aldus de vereniging. “Of: om de keuze te bepalen voor de komende verkiezingen.” In het debat worden meerdere stellingen voorgelegd waar vertegenwoordigers van verschillende partijen uit Provinciale Staten op reageren.

Aanvang: 19:30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.