Oproep: Laat je horen tijdens lezerspanel

Univers is benieuwd naar jouw ongezouten mening! Wat kan er volgens jou allemaal beter en wat ontbreekt er in ons tijdschrift? Schuif aan bij ons panel en spui al je kritiek. Iedereen met een mening is welkom!

Voor het Univers-panel zijn wij op zoek naar studenten en medewerkers van Tilburg University die niet bang zijn om het achterste van hun tong te laten zien. Het is niet nodig dat je het tijdschrift ook daadwerkelijk leest. Het panel komt aanstaande woensdag (25 februari) om 11:00 uur eenmalig bij elkaar. Natuurlijk met voldoende koffie, thee en taart! Het zal ongeveer een uur duren.

Opgeven en vragen stellen doe je via c.a.m.bessems@uvt.nl of via 013-4662793

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.