Nieuwe website Universonline

Het is je misschien al opgevallen: Univers heeft een spiksplinternieuwe website. En wat voor een! De vorige was toe aan vernieuwing.De nieuwe website van Univers kent veel verbeteringen. De pagina’s zijn overzichtelijker, mooier opgemaakt en de website kent nu meer mogelijkheden om artikelen uit te lichten. Daarnaast is het heel makkelijk om te reageren op artikelen via een comment-functie van Facebook. Ook heeft elke Univers-redacteur een eigen avatar gekregen.

 “Zo is het bijvoorbeeld ook heel makkelijk om een quote te plaatsen.”

Daarnaast is een Tweet uitlichten ook heel makkelijk.

Toch kan het zijn dat de website hier en daar wat kinderziektes vertoont. Valt je iets op? Wil je iets kwijt over de site? Plaats hieronder een reactie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.