Joris Luyendijk komt naar Tilburg University

Journalist en schrijver Joris Luyendijk komt 9 april naar Tilburg University voor een gastcollege. De journalist gaat het hebben over de financiële wereld. Zijn bankiers monsterlijk? Of is hebzucht het probleem?

Joris Luyendijk heeft zich twee jaar ondergedompeld in het hart van de financiële wereld: Londen. Hij komt ons inzicht geven in hoe het ervoor staat, en dat is geen mooi vooruitzicht. Daarnaast vertelt hij over zijn werkwijze en wat hij ontdekte. Luyendijk werd bekend als verslaggever vanuit verschillende plaatsen in het Midden-Oosten.

Recent heeft de schrijvend journalist het boek ‘Dit kan niet waar zijn’ geschreven. Hiervoor interviewde hij bankiers en andere ingewijden. Een recensie hierover is te lezen in het magazine van Univers.

Het gastcollege duurt van 15:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in de Blackbox. Toegang is alleen voor studenten. Aanmelden is gratis, maar verplicht via het registration form. Meer informatie vind je hier.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.