TSB start nieuwe Engelstalige bachelor

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) start volgend collegejaar met een nieuwe Engelstalige bachelor opleiding: Global Management of Social Issues.

De nieuwe bachelor is een kleinschalig interactief programma, dat oplossingen gaat zoeken voor complexe sociale problemen door gebruik te maken van een multi-disciplinaire analytische benadering. Voorbeelden van deze zogenaamde ‘wicked problems’: duurzame consumptie, werkloosheid, schooluitval of het verbeteren van de gezondheidszorg. De opleiding is uniek in Nederland.

De opleiding wordt gedragen door vier TSB departementen Personeelswetenschappen, Sociologie, Organisatiewetenschappen en het Departement Methoden en Technieken van Onderzoek. De bachelor is gericht op internationaal georiënteerde studenten. In het derde jaar kunnen studenten zelf hun curriculum inrichten met een minor, exchange of stage. Dit jaar stelt TSB 15 tot 20 beurzen voor ‘excellente internationale kandidaten’ beschikbaar. De deadline voor aanmelding ligt op 1 mei.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.