Voer voor VrijMiBo

[vc_column width=”100%”>niet zo goed voor bestuursvoorzitter Louise Gunning. Ze bood vorig weekend haar ontslag aan bij de Universiteit van Amsterdam. De druk op het College van Bestuur werd groter vanuit de studenten die het Maagdenhuis hadden bezet.

Iets met studentverkiezingen. Vanaf maandag streden SAM en Front voor zetels in de Universiteitsraad. De winnaar werd Front. De opkomst lag op 50 procent, het hoogste percentage ooit op Tilburg University.

Over bijzondere dingen gesproken: onze eigen hoogleraar Sylvester Eijffinger kwam deze week met zijn eigen app: de Sylvester Eijffinger-app. Vergeet Untappd, Whatsapp of de internetbankieren-app. Jammer genoeg is de applicatie alleen beschikbaar voor Android-telefoons.

En natuurlijk niet te vergeten: de start van de verbouwing van 013. Wij waren erbij. De komende maanden gaat het Tilburgse poppodium dicht. Grotere namen en meer bezoekers, is het doel.

En staat jouw fiets al zo lang op de campus dat hij begint te roesten? Dan is de kans groot dat hij binnenkort wordt opgeruimd. De afdeling Security is namelijk bezig met een grote schoonmaak. De fietsen krijgen een label en worden verplaatst naar de kelder als ze er nog staan op maandag 4 mei.

Dat was ‘ie weer, fijn weekend!

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.