Voor een paar tientjes naar Londen

Binnenkort kun je met jouw vertrouwde OV-bus naar Londen reizen. Busmaatschappij Arriva start namelijk een vaste buslijn van Eindhoven naar de Engelse hoofdstad. Vanaf 21 mei rijdt de bus drie keer per week.

De reis richting Londen begint in Düsseldorf. Onderweg stopt de bus in Eindhoven. De busdienst rijdt ook langs Antwerpen en de Franse havenplaats Calais, waar de bootovertocht naar Engeland begint, zo schrijft Omroep Brabant.

Het is mogelijk om van donderdag tot en met zaterdag naar Londen te reizen. Terugreizen kan van vrijdag tot en met zondag. De reistijd vanuit Düsseldorf is 10,5 uur. Vanuit Eindhoven bedraagt dit 5,5 uur.

Goedkoop
Het goedkoopste kaartje vanuit Düsseldorf kost 29 euro. Hoeveel een kaartje vanuit Eindhoven gaat kosten kan Arriva nog niet zeggen. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de leeftijd, vertelt een woordvoerder van Arriva tegen Omroep Brabant. Via de website van Deutsche Bahn AG, de eigenaar van Arriva, kunnen reizigers die vanuit Eindhoven willen reizen later de prijs berekenen. Het is natuurlijk aannemelijk dat dit niet duurder zal zijn dan 29 euro.

Dubbeldekker
De reizigers worden vervoerd met een dubbeldekker die is voorzien van een toilet, plekken met extra beenruimte en wifi. Ook is er eten en drinken aan boord. Arriva rijdt al een dienst van Düsseldorf naar Antwerpen.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.