Uiterlijk 30 april aanmelden bacheloropleiding

De inschrijfdeadline voor alle bacheloropleidingen van Tilburg University ligt op 30 april. De deadline is vervroegd vanwege de deelname van de opleidingen aan de matchingsactiviteit.

Bij sommige bachelors is het mogelijk om ook nog na 1 mei in te schrijven, maar dan heb je niet meer automatisch recht op plaatsing. De kans bestaat ook dat je niet meer kunt deelnemen aan het matchingstraject.

Het traject is ingevoerd, zodat aankomende studenten kunnen kijken of de verwachtingen van de opleiding ‘matchen’. Daarmee probeert de universiteit de uitval van eerstejaarsstudenten te minderen. De activiteiten zijn het bijwonen van colleges, maken van tests of het voeren van een gesprek over je motivatie om voor een bepaalde studie te kiezen. Het advies is uiteindelijk niet bindend.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.