Schone auto voor een tientje

Een lekkere beurt voor je auto regelen? Studentenvereniging Asset wast vandaag jouw wagentje voor een tientje. Het geld wordt gedoneerd aan The International Experience.

The International Experience biedt twintig Tilburgse studenten de mogelijkheid om drie weken door Tanzania te reizen. Tijdens deze reis zetten de deelnemers zich in voor de lokale bevolking door lessen Engels te geven. Daarnaast verrichten ze onderhoudswerkzaamheden aan scholen en organiseren ze een sportdag voor de kinderen. Er wordt ook tijd gemaakt om cultuur te snuiven door op safari te gaan.

De reis kost per deelnemer 1499 euro. Een deel daarvan betaalt de student zelf. Via sponsoring hopen ze de rest te financieren. Asset organiseert deze reizen, en de car wash, sinds 2010. Voorgaande bestemmingen waren Maleisië, Thailand, Nepal en Vietnam.

De autowassers zijn niet te herkennen aan pikante bikini’s of Daisy Duke-shorts, maar aan hun rode shirtjes. Voor een goede wasbeurt kun je je vuile auto achterlaten op de parkeerplaats achter het Warande- en Prismagebouw. Tot 18.00 uur staan de leden van Asset voor je klaar.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.