In Memoriam: Jos Grazell

Op donderdag 14 mei overleed, veel te vroeg en na een kort ziekbed, onze collega Jos Grazell.Jos is in 1988 in dienst gekomen bij de universiteit als docent financiering, en heeft sindsdien aan duizenden studenten het financieringsvak gedoceerd. Ook heeft hij jarenlang bij TIAS college gegeven in ‘executive teaching’-programma’s. Hij is gedurende al die jaren zeer betrokken geweest bij de opleidingen in de faculteit, is actief geweest in een reeks commissies in de faculteit, en was recentelijk nog programma-directeur van de pre-master programma’s. Ook publiceerde hij verschillende artikelen op het gebied van corporate governance. Jos heeft al met al een grote stempel gedrukt op het financieringsonderwijs in Tilburg. In 2013 vierde hij nog zijn 25-jarig ambtsjubileum.

Jos was altijd zeer gemotiveerd om zijn colleges up-to-date te houden en bracht vaak de actuele praktijkontwikkelingen onder de aandacht van studenten. Hij hield de wetenschappelijke literatuur goed bij en beperkte zich daarbij niet tot uitsluitend de financieringsliteratuur. Jos had een brede interesse en verdiepte zich in de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen verschillende vakgebieden.

Jos was een zeer fijne collega. Iemand met een zeer positieve werkhouding die altijd bereid was om extra taken op zich te nemen. Hij was oprecht geïnteresseerd in collega’s, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Zijn luide lach galmde regelmatig over de gang. We zullen hem enorm missen.

Op kamer K912 is een condoleance-register geopend.

Faculteit TiSEM

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.