Ouderwets trefballen bij DOT.

Throw, catch or get out the way staat met koeienletters op de poster van het DOT.geball. Morgen organiseert damesdispuut DOT. (T.S.V. Plato) het zevende trefbaltoernooi. Tijdens het ouderwets trefballen is er ook ruimte voor het drinken van bier. Trefbal links, biertje rechts.

Ieder jaar verbindt DOT. een andere slogan aan het toernooi. Dit jaar is de slogan: ‘Throw, catch or get out the way’. Op het toernooi kun je dit uiteindelijk terug zien op de shirts die de meiden dragen. Evie Schellekens, dispuutslid, vertelt dat ze het leuk vinden om ieder jaar een andere draai te geven aan het toernooi. “Voorgaande jaren waren de thema’s bijvoorbeeld ‘Grab us by the balls’ en ‘Als puntje bij paaltje komt’.”

Externe teams
“DOT.geball is een open trefbaltoernooi. Er komen voornamelijk disputen van Plato, maar we vinden het des te leuker als er ook externe teams zich inschrijven”, vertelt Evie. Het evenement wordt bij een sportclub georganiseerd, dit jaar is dit bij voetbalvereniging SC Olympus. “Dus mocht het gaan regenen, is er altijd de mogelijkheid om de biertjes binnen verder op te drinken. De wedstrijden worden dan wel afgelast.”

Limousine
Mocht je iedereen afgegooid hebben dan is je prijs om als VIP naar de afterparty in Café Philip te gaan. Volgens Evie houdt dit in dat het team wordt opgehaald met een limousine en naar de kroeg wordt gebracht. “Wanneer ze daar zijn aangekomen ontvangen ze een fles champagne en een rondje borrels. Ze krijgen ook de hele avond bottle service van een persoonlijke ober.”

DOT

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.