Goedkoop boeken scoren bij Studystore

Ben jij een boekenwurm? Dan is het geen slecht idee om een kijkje te gaan nemen in de Studystore. Omdat zij per 1 oktober hun deuren gaan sluiten worden er boeken verkocht met maar liefst vijftig procent korting. Het personeel is druk aan het uitzoeken en stickeren.

De boeken zijn afkomstig uit het centrale magazijn van Studystore waar nog een grote voorraad lag, vertelt Koen Gijsbers, filiaalmanager van Studystore. Er zijn ook veel boeken afkomstig van andere Studystores die al zijn gesloten. De boeken die niet verkocht worden gaan gewoon terug naar het magazijn.

De afgeprijsde boeken zijn voornamelijk leesboeken uit 2013/2014. Studieboeken die op boekenlijsten staan worden niet met korting verkocht. Die kunnen volgens Gijsbers namelijk na de vakantie weer verkocht worden. “Na de zomer gaan we alleen nog maar studieboeken verkopen.”

De filiaalmanager verwacht geen stormloop en de eerste dag was vrij rustig. “Mensen horen het via via, ze komen af en toe eens binnen lopen.” De boeken zijn gemiddeld vijftien tot twintig euro, dus reken maar uit wat voor koopje je kunt binnenhalen!

De Studystore heeft gewijzigde openingstijden: 10.00 – 16.00.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.