Vrijwilligers gezocht voor Serve The City

Studentenvrijwilligersorganisatie Serve The City is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor ‘Serve The Grey’ aanstaande woensdag.

Onder de noemer ‘Serve The Grey’ wil Serve The City langsgaan bij ouderen van diverse woonzorgcentra in Tilburg. Vier verschillende activiteiten staan er op de planning: zo is er een mobiel museum met oude spullen die voor de bewoners een feest van herkenning geven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met dieren te knuffelen, taarten te bakken in combinatie met een wandeltocht en een high tea met aansluitend een quiz.

Voor het knuffelen met dieren zoekt Serve The City nog twee vrijwilligers, het mobiel museum kampt met een tekort van elf vrijwilligers. Alle activiteiten worden voorafgegaan met een kick-off die om 1 uur ’s middags begint bij Contour De Twern. Vanaf dat punt verspreiden de vrijwilligers zich over de vier woonzorgcentra tot uiterlijk vijf uur ‘s middags. Wil je meedoen? Geef je je dan op via de site van Serve The City.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.