Weer inbraak bij Albert Heijn

Voor de tweede keer in korte tijd is de Albert Heijn aan het Professor de Moorplein doelwit geweest van dieven. Afgelopen nacht werden rond 04.40 uur de glazen schuifdeuren van de winkel geramd. De inbrekers zijn er zonder buit vandoor gegaan.

Volgens de politie werd de ramkraak gepleegd met een donkerkleurige auto en ging het om vier of vijf daders. Eenmaal binnen probeerden de daders de sigarettenkast open te breken. Daar slaagden zij echter niet in. Zonder buit gingen de daders er met de bewuste auto vandoor in de richting van de universiteit.

In de nacht van 24 op 25 juni was ook al geprobeerd bij de supermarkt in te breken. Toen lukte het de daders niet om de deur open te krijgen.

Evenals de vorige keer lijkt de schade voor het AH-filiaal mee te vallen. De deurstijlen en glaswerk zijn nog voor het einde van de ochtend weer vervangen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.