Tilburg University neemt verkeersmaatregelen

Tilburg University gaat vanaf volgende week maandag een voetgangersoversteekplaats aanleggen op de parkeerplaats richting de Faculty Club en het bos. De verbouwing duurt naar verwachting tot woensdag 29 juli.

Volgens Bram Groothuis van Facility Services is deze verkeersmaatregel hard nodig: “Er is onlangs een ongeluk op de parkeerplaats gebeurd en er wordt veel te hard gereden. We gaan een oversteekplaats met markeringen aanleggen en er komt een drempel, zodat voetgangers voorrang hebben.” De universiteit wil deze strook doortrekken tot de Faculty Club, om deze meer te verbinden met de campus.

‘Stervensdruk’
Voor studenten is het vakantie, maar bij Facility Services is het in deze periode ‘stervensdruk’ aldus Groothuis. “Volgende week is het kermis en dat is de rustigste week op de campus, dus dan ondervinden weinig mensen hinder van de verbouwing.” Facility Services slaat overigens twee vliegen in één klap: ook worden er volgende week buitenwerkplekken bij het Warandegebouw gebouwd met tappunten om de studenten van water te voorzien.

IMG_2512

IMG_2510

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.