Mooi programma van de seniorenacademie

Hebben je ouders komend collegejaar tijd of denkcapaciteit over? Seniorenacademie HOVO (gelieerd aan Tilburg University) heeft weer een indrukwekkend programma voor het komend seizoen.  Ze richten zich  op mensen ouder dan 50 jaar en de cursussen worden gegeven op academisch niveau.

De leergangen zijn op het gebied van filosofie, bijvoorbeeld ‘Macht in het denken van Spinoza’,  heel veel geschiedenis zoals ‘Cultuur en kunst in hertogdom Brabant’, psychologie,  literatuur, architectuur en muziek. De leergangen worden gegeven door ervaren docenten.

Voor alle vijftigplussers die wel moeten werken tot hun 67ste; de cursussen zijn helaas vaak tijdens kantooruren.  Maar verder is het een aanrader.Wat vind jij hiervan?

Reageer op dit berichtEN MEER TEKST HIER

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.