Hoogleraar Tilburg University zwaargewond bij auto-ongeluk

Hoogleraar Tilburg University zwaargewond bij auto-ongeluk

Ronald Mahieu − hoogleraar Finance & Innovation aan TIAS School for Business and Society – is maandag zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk. Zijn vrouw Marian Mahieu-Peeters (46) kwam om het leven. Ook hun kinderen Ilse, Xander en Stijn raakten gewond. Dat meldt Omroep Brabant.Het ongeluk gebeurde tijdens een vakantie in Zuid-Duitsland, in de buurt van Grafenau. Bij slecht weer botste de auto op een tegemoetkomende vrachtwagen en personenwagen. Marian overleefde het ongeluk niet. Vader Ronald ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Dochter Ilse (14) werd kunstmatig in coma gebracht, maar is niet in levensgevaar. De beide zoons zijn lichtgewond.

Het gezin woont in Dongen. Burgemeester Marina Starmans van die gemeente heeft inmiddels contact gehad met de naaste familie. Zij laat weten: “Wij zijn verbijsterd en wensen het gezin, familie, vrienden steun en kracht toe in deze ongelooflijk zware periode.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.