Nacht van FOSST

Een spektakel? De Nacht van FOSST is het, elk jaar weer. Uitgerust met bit en tok begaf Univers zich tussen de blaffende laserguns en de in de rondte stuiterende toppers. Om te vragen: Wat vind jij er nu eigenlijk van?Maikel Wentzel, 19 jaar, eerstejaars Eeconomie & Bedrijfseconomie:
“Ik heb gekozen voor Tilburg, omdat het goed aangeschreven stond. Niet alleen de studie, maar ook alles eromheen, zoals de gezelligheid. Ik had niet verwacht dat de introductie zo groots zou zijn. Wat er over Tilburg gezegd wordt, blijkt dus meteen te kloppen.”

Lonneke Timmers, 21 jaar, Communicatie- en Informatiewetenschappen, promotie Tilburgse Studenten Tennis Vereniging Lacoste:
“We hebben gisteren met fakkels, springende krokodillen en muziekjes al delen van de stad op zijn kop gezet. Vandaag merk je dat de nieuwe studenten nog een stuk losser geworden zijn. Dat maakt ons werk stukken makkelijker!”

Doris Wu, 21 jaar, eerstejaars Information Management:
“I like today a lot better than yesterday, because I love sports. This event is perfect for me. I’m going to get a sports membership and maybe I’ll join a student sports association.”

“Ik heb gekozen voor Tilburg, omdat het goed aangeschreven stond. Niet alleen de studie, maar ook alles eromheen”

Thijs Asbers, 19 jaar, derdejaars Econometrie, bestuur Tilburgsche Studenten Golf Vereniging Under Par:
“Wij zijn een aantal jaar geleden een slapende verenging geworden. Dit jaar proberen we de vereniging weer nieuw leven in te blazen- dus dan kunnen we op een event als dit natuurlijk niet ontbreken. De interesselijst is al goed vol, dus het gaat de goede kant op!”

Benoit Hendriks, 23 jaar, Bestuurskunde, Coordinator Sport FOSST:
“Ik ben pas op 10 augustus begonnen als bestuurslid van FOSST. Deze TOP-week is eigenlijk nog van het oude bestuur. Het is nu vooral meekijken en veel stressen. Ik kijk ernaar uit om dit volgend jaar zelf te mogen gaan neerzetten. En ik kijk uit naar aanstaande donderdagmiddag… Vanaf dan gaan wij zelf ook keihard meefeesten!”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.