Vidar-afterparty: wat een TOP-einde!

Ja ja, je hebt gelijk! Het is een beetje laat. Maar toch kunnen we het ff niet laten. Dus gewoon nog een keer terug naar die grandioze TOP-week. Het slotfeest van T.S.R. Vidar staat al jaren bekend om zijn keurige, bescheiden karakter.T.S.R. Vidar − één van de vier studentenverenigingen in Tilburg − staat bekend om haar spetterende afterparty op de vrijdagavond van de TOP-week. Gezien hun ligging, in de bossen bij de Beekse Bergen, kunnen ze er ook een goed feestje van maken, zonder dat ze zich zorgen te hoeven dat ze overlast veroorzaken voor de buren. Hiervan maakten ze dan ook gretig gebruik. Vidar bracht een hun goed gevuld programma met onder meer de SOG-band, STTRBSTN en Flamboyant. Deze ingrediënten bij elkaar zorgden samen echt voor een geweldige afterparty!

Een goed moment om aan een aantal studenten te vragen hoe zij hun kennismaking met de studentenstad Tilburg hebben ervaren en wat hun hoogtepunt van de week was.

Jeffrey & Bart:
“Wij zijn eigenlijk geen TOP-kindjes meer maar studeren al twee jaar in Tilburg. Toch blijven we elk jaar terugkomen naar de Vidar-afterparty. Het is elk jaar een te leuk feest om te missen!”

“Geweldig om mee te maken hoe iedereen zich in het begin nog keurig aan de regels hield”

Dominique Joosten (20), pre-master marketing management:
“Ik vond de Biercantus het leukste. Geweldig om mee te maken hoe iedereen zich in het begin nog keurig aan de regels hield. Maar vervolgens ging het helemaal los en leken er helemaal geen regels meer te bestaan.”

Milou Bonnet, Ab actis (secretaris) van T.S.R. Vidar:
“Het was een zeer geslaagde week. Elke middag kwam er een aantal TOP-groepen bij ons op bezoek om kennis te maken met onze vereniging. Ze roeiden dan een wedstrijd op het droge en aten samen met ons lasagna. Qua inschrijvingen merk ik dat er steeds meer hbo-ers bij een studentenvereniging gaan. Dat percentage wordt elk jaar hoger.”

Geschreven door: Marissa van Miert

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.