Excuses

Met deze post wil ik iedereen die zich direct of indirect gekwetst, in de goede naam en eer aangetast of verontwaardigd heeft gevoeld naar aanleiding van de PILF- enquête op Universonline.nl mijn oprechte excuses aanbieden. Univers had deze enquête nooit moeten publiceren en heeft hierin een grote inschattingsfout gemaakt. De enquête heeft slechts kort online gestaan, maar heeft vele reacties losgemaakt. Waar Univers een grappig bedoelde enquête meende uit te zetten, waren er veel mensen die daardoor gekwetst werden. Dat is nooit onze bedoeling geweest. Mijn oprechte excuses hiervoor als hoofdredacteur van Univers/Universonline/Universtweet.

Francine Bardoel

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.