Word jij de nieuwe Campusdichter?

De termijn van Campusdichter Chiara Raucea zit er alweer bijna op. Op donderdag 28 januari wordt er uit een aantal genomineerden de Campusdichter 2016 gekozen.Jaarlijks strijden talentvolle studenten en medewerkers om deze felbegeerde titel. Schrijf je graag gedichten en wil je meedoen? De inschrijving voor de nieuwe verkiezing is geopend. Je kunt je aanmelden door vóór 15 januari 2016 te mailen naar academicforum@tilburguniversity.edu. Vermeld in de mail even je ANR-nummer en stuur minstens drie gedchten mee, waarvan er in ieder geval ééntje over het campusleven gaat.

Tijdens de Poetry Party op 28 januari krijgen de genomineerden de mogelijkheid hun werk voor te dragen. Een vakkundige jury bepaalt de winnaar. Hier vind je alle informatie.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.