Voetballen met een kater

Het jaarlijkse Tilburg Open Futsal Toernooi vindt dit keer plaats op 19 en 20 december. Tijdens het tweedaagse voetbaltoernooi, dat wordt georganiseerd door voetbalclub TSVV Merlijn, staat naast het sporten vooral de gezelligheid centraal. Na de wedstrijden op zaterdag volgt er een traditionele 3e helft die tot in de late uurtjes wordt doorgetrokken. De volgende dag is er weinig tijd voor herstel, de teams moeten dan weer vol aan bak tijdens de finales.Iedereen kan zich inschrijven voor het toernooi met een minimaal aantal van zes spelers. Zaalvoetbalverenigingen uit onder andere Groningen en Rotterdam hebben zich al ingeschreven voor het toernooi. Als je het tegen hen wil opnemen en/of een pilsje met ze wilt drinken, inschrijven kan tot 1 december. Op de facebookpagina van het toernooi vind je alle informatie.

Het zaalvoetbaltoernooi illustreert de club TSVV Merlijn uit Tilburg. De vereniging, die in het seizoen 2000-2001 is heropgericht, staat open voor alle studenten en pas-afgestudeerden. Bij de club zijn 7 veldteams en 2 zaalteams actief. Buiten het sportieve aspect is er veel aandacht voor gezelligheid. Zo heeft de club een eigen kantine en organiseert zij clubavonden en activiteiten zoals het Tilburg Open Futsal toernooi.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.