Stukafest 2016: mindfucks of Kluun?

Studentenkamers worden deze maand omgebouwd tot minitheaters. Tijdens het Stukafest treden schrijvers, dansers, bandjes en andere artiesten op tussen de pooltafels en hoogslapers. Het studentenkamerfestival is 18 februari te bewonderen in Tilburg.

Uit dertien acts is het lastig kiezen. Ga je nou naar die band, dichter of toch een cabaretier? Geen paniek: je programma stel je zelf samen. In totaal kan je langs drie optredens en eventueel naar het eindfeest in café Bolle. Het programma kent vertrouwde namen als Kluun. De schrijver Raymond Klundert is bekend van zijn verfilmde boeken. Naast Komt een vrouw bij de dokter verscheen ook De Weduwnaar op het witte doek.

Ben je wat avontuurlijker ingesteld dan kan je ‘gemindfucked’ worden een goochelaar, genieten van verschillende bandjes of je ogen uit kijken bij de theatershows.

Kijk voor tickets en meer informatie op de website van Stukafest.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.