Letschert geeft college bij Universiteit van Nederland

Hoogleraar Rianne Letschert van Tilburg Law School geeft op 1 maart een publiekscollege bij de Universiteit van Nederland. De opnames van het college verschijnen daarna online op de website van UvNL.

Het college
Wanneer ben je ‘slachtoffer’ volgens de wet? Dat is waar Rianne Letschert het over gaat hebben tijdens haar college. De hoogleraar onderzoekt hoe wij met slachtoffers omgaan in het international recht. Dat proces is belangrijk, want slachtoffers kunnen ook daders worden. Verder komt aan bod waarom landen liever geen excuses aanbieden voor misdaden waarbij ze betrokken waren en hoe de oorlogsrechtbank werkt.

Wil je het college van Rianne Letschert bijwonen? Dan kun je via deze link kaarten bestellen voor de Universiteit van Nederland. Studenten en medewerkers van Tilburg University krijgen 50% korting.

Universiteit van Nederland
Bij de UvNL geven de beste hoogleraren van Nederland een gratis college op internet. Elke werkdag komt er een nieuwe college online, en elke week een nieuwe hoogleraar. In de week van 1 maart is het de beurt aan de hoogleraar van TiU.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.