Voorlichting Student & Wonen

Doet de verwarming het niet en weigert je huisbaas om langs te komen? Geen waterstraal maar wel schimmel in je douche? Vanmiddag kun je je hart luchten in PZ003. Daar helpen juridische hulpverleners, brandweer en de gemeente Tilburg je met al je woonproblemen.“Het is de eerste keer dat we langskomen op Tilburg University”, zegt Jeroen Jaspers, Teamleider Consument en Wonen bij Rechtswinkel Tilburg. “We willen lekker laagdrempelig zijn. Iedere student kan vanmiddag bij ons terecht met vragen of problemen. We proberen dan zo goed mogelijk te helpen. Met de verschillende instanties die meedoen moet dat zeker lukken.”

Het hulploket vind je in PZ003. Van 13.30 tot 16.00 uur kun je er terecht.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.