Eindelijk nieuwe vertrouwenspersonen in zicht

Binnenkort worden nieuwe vertrouwenspersonen actief op de Tilburgse Universiteit. Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat alle vertrouwenspersonen besloten om gezamenlijk op te stappen. De zaak ligt zo gevoelig dat we de reden van hun vertrek niet kunnen publiceren. Sindsdien is er als interim het bureau Bezemer, Kuiper en Schubad ingezet. Vooral Marja Jeanson van dat bureau nam tijdelijk de honneurs waar. Volgens de berichten zijn de nieuwe vertrouwenspersonen wel al geselecteerd, maar zijn zij nog in opleiding.

De nieuwe vertrouwenspersonen hebben wel een andere opdracht gekregen volgens hoofd personeelszaken Ellen van Dodewaard: “We hebben vorig jaar de regels/procedures aangescherpt met betrekking tot de vertrouwenspersonen. Die procedures zijn de formele gremia gepasseerd en goedgekeurd. Dat is al wel weer een tijdje geleden.”

Hoe het een en ander dus nu vorm krijgt is nu afwachten, maar het goede nieuws is dat we nu eindelijk  weer intern vertrouwenspersonen hebben.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.