Schone kamer en een schoon geweten

Een beetje orde scheppen in de chaos die je studentenkamer heet? Magister JFT | Juribes gaat je daarbij helpen. Voor een donatie aan Jantje Beton ruimt de Goede Doelen Commissie (GoDoCo) al je troep op. Zo slaap je weer in een opgeruimde kamer en kun je je door je donatie ook weer goed voelen over jezelf.

Voorzitter van Magister JFT | Juribes Robin Poppe geeft aan dat de term ‘opruimen’ niet te letterlijk hoeft worden genomen. “Zo zijn er al aanmeldingen van mensen die willen dat we glas wegbrengen, of iemand die wil dat zijn fietsband geplakt wordt. Dat doen we dan natuurlijk gewoon.”

Zelf nog afwas staan, een muur die geschilderd moet worden of iets anders waar je hulp bij kan gebruiken? De GoDoCo inroepen kan via de Magister-site. Aanmelden kan tot maandag, het opruimen begint een dag later.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.