Juridische skills bijspijkeren op de JBT

Studeer je rechten of bestuurskunde, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je nou wilt? Een bezoekje aan de Juridische Bedrijvendagen Tilburg (JBT) kan je dan mogelijk op weg helpen. Maar ook als je al zeker van je zaak bent: de JBT brengt je in contact met recruiters en biedt je nuttige workshops en tips.

Het programma duurt vier dagen, met iedere dag een eigen focus. “Dat is een dag meer dan vorig jaar”, vertelt Magister JFT-bestuurder Lieke Homs. “Ons doel is om de komende jaren uit te groeien tot een volle business week.” Het programma heeft naast een extra dag ook inhoudelijk een aantal wijzigingen ondergaan. Zo zijn onder andere de ‘Kamerdag’ en de alumni-avond nieuw. En er is voor het eerst sprake van een officiële samenwerking met de rechtenfaculteit.

Zoals gezegd duurt het programma in totaal vier dagen. Dag 1 worden de verschillende kamers van Magister JFT in de spotlight gezet. Ieder van deze kamers heeft een eigen specialisme, zoals internationaal recht of bestuurskunde. De overige dagen staan achtereenvolgens in het teken van sollicitaties, business courses en workshops.Meedoen? Inschrijven kan via JBTilburg.nl.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.