TiU beste zesjes-universiteit voor masters

Tilburg University is volgens de Keuzegids Masters 2016 de beste algemene universiteit. Met een rapportcijfer van 63,5 uit 100 scoort TiU hoger dan het landelijk gemiddelde van 60,4. TIAS scoort nog hoger: 72 punten.

Van de Tilburgse masters scoren het beste: de Research Master in Law (80) en de master Social and Behavioural Sciences (76). Slechtst uit de bus komen Filosofie (50) en Supply Chain Management en Psychologie en Geestelijke gezondheid (52).

In de Top 22 van masteropleidingen zien we Tilburg University niet terug. Wel behaalt TIAS de 14e plek met de master International Business Administration (88), maar die opleiding huist in Utrecht. Sowieso scoort TIAS beter dan TiU: met een score van 72 uit 100. De opleidingen doen het dan ook beter dan TiU-opleidingen: bij de 93 TOP-opleidingen (score van 76 of hoger) komt TIAS zeven keer voor. TiU moet het doen met twee vermeldingen.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.