Geen Docent van het Jaar voor Tilburg University

De Docent van het Jaar 2016 is Loes Damhof van Hanze Hogeschool in Groningen. ‘Onze’ TiU-docent Aswin van Oijen viel buiten de prijzen.

De verkiezing is in het leven geroepen door het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). De jury let op verschillende aspecten, zoals professionalisering, innovatie, didactiek en passie. Damhof heeft 50.000 euro gekregen van onderwijsminister Bussemaker. Dit geld gaat zij gebruiken om haar onderwijsinnovatie te ontwikkelen en uit te dragen.

Andere kandidaten waren Meindert Flikkema (VU), Erwin Hans (Technische Universiteit Twente) en Max Bogers (Fontys Hogescholen). Vorig jaar was Bob van den Brand van Tilburg University genomineerd voor Docent van het Jaar. Helaas ging er toen ook iemand anders met de prijs vandoor.

Aswin van Oijen houdt zich bezig met strategie in de top van een onderneming. Hij doet onderzoek naar strategische processen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.