Reacties op herbenoeming Becking [Update]

Donderdag werd bekend dat Koen Becking wordt herbenoemd. Op 1 oktober aanstaande begint hij aan een tweede termijn als collegevoorzitter. Univers vroeg de verschillende u-raadsfracties om een reactie. Hoe oordelen zij over Becking?Machiel Hermans, dagelijks bestuur studentenfractie Front:
“We willen Koen Becking van harte feliciteren en kijken uit naar de verdere samenwerking de komende periode! Becking staat altijd erg open voor onze initiatieven, soms helpt hij daar zelfs pro-actief bij. Zo gaven we samen met SAM recent in Univers aan dat we enthousiast zijn over het collegegeld betalen per vak. Koen Becking bracht ons vervolgens in contact met Tweede Kamerleden om daarover te praten.”

Gijs Kremers, dagelijks bestuur studentenfractie SAM:
“Koen Becking is voor ons vaak snel te pakken te krijgen als we hem nodig hebben. Zijn betrokkenheid blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat hij een paar weken geleden met ons is gaan kijken bij de buitensportvelden van de universiteit om naar onze ideeën te luisteren. En ook iets informeler: zo is hij bijvoorbeeld komen draaien op onze Nacht der Professoren.”

Tobias Klein, TiU-International:
“Over the last two years, I have had a lot of meetings with Koen Becking. We were not always of the same opinion, but I do appreciate it that the president always takes our input seriously. I wish him success in his second term, together with Emile Aarts, and look forward to our continued cooperation.”

Reacties van de Onafhankelijken en AbvaKabo volgen…

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.