The Road inspireert ondernemende studenten

Dirk Zeelenberg staat op 18 april op het podium van de schouwburg. Niet om op te treden, maar om te praten over ondernemerschap. Samen met drie andere sprekers verzorgt hij het programma van The Road symposium.

Het gratis symposium is het grootste evenement van Academic Business Club (ABC). En het gaat goed met The Road: voor deze tiende editie wordt de stap gemaakt van het MIDI theater naar Theaters Tilburg. Met het symposium wil de ABC studenten inspireren op het gebied van ondernemerschap. Dagvoorzitter is Dirk Zeelenberg, de acteur van onder andere Divorce is ook ondernemer. Op de avond vertellen drie sprekers over hun ondernemingservaringen: Jordi van de Bovenkamp, Marco Aarnink en Jasper Castelein.

“De ABC heeft dit jaar de focus verlegd van student-ondernemers naar ondernemende studenten”

Jordi is voornamelijk bekend van de online content die hij maakt. Voor onder andere Heineken, Philips en KLM verzorgt hij de online aanwezigheid. En daarnaast ook voor zichzelf: zo won hij meerdere malen de titel ‘grappigste Twitteraar van het jaar‘. Marco Aarnink maakte van zijn afstudeerproject een bedrijf, genaamd Drukwerkdeal. Dat legde hem geen windeieren; hij verkocht het bedrijf voor ruim €20 miljoen. De laatste spreker is Jasper Castelein, bekend van Opposuits, een bedrijf dat aparte pakken maakt en onlangs een deal sloot met het bekende Amerikaanse warenhuis Macy’s.

De drie hebben één ding gemeen: hun ondernemende mindset, zo vertelt mede-organisator Sven Verleun. “De ABC heeft dit jaar de focus verlegd van student-ondernemers naar ondernemende studenten. Hiermee wordt ons bereik breder, maar het sluit ook goed aan bij onze diepere gedachte: ondernemerschap is een karaktereigenschap.”

Wat: The Road Symposium
Wanneer: 18 april 2016, 18:30
Waar: Theaters Tilburg
Aanmelden: The Road Symposium
Kosten: Gratis

Beeld: Liliane de Voogd

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.