TiU Election Debate: wie gaat er winnen?

“Die universiteitsraadverkiezingen, die draaien toch alleen om vriendjespolitiek?” is een veelgehoord commentaar op de medezeggenschap in Tilburg. Vijf lijsttrekkers staan te popelen om het tegendeel te bewijzen.

Bij het Tilburg University Election Debate gaan de drie studenten- en twee medewerkersfracties met elkaar in debat. In verschillende rondes worden actuele thema’s behandeld die de universiteit aangaan. Eén ding kunnen we in ieder geval garanderen: aan het eind van de middag weet je wie jouw stemvoorkeur heeft.

Het debat wordt geleid door Victor Vlam, alumnus van onze universiteit. Victor studeerde Rechten, was voorzitter van de Nederlandse Debatbond en behaalde tijdens zijn studie de halve finale van het Wereldkampioenschap debatteren.

Wat: Tilburg University Election Debate

Wanneer: 4 april 2016, 16:45
Waar: Blackbox, gebouw Esplanade
Kosten: Gratis

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.