Rianne Letschert bij Universiteit van Nederland

Rianne Letschert heeft het momenteel maar druk. Niet alleen is ze bezig aan haar laatste maanden als hoogleraar internationaal recht en victimologie aan Tilburg University. Vanaf vandaag geeft ze ook nog eens een hele week college aan de Universiteit van Nederland.De videocolleges die Letschert deze week (25 t/m 29 april) geeft gaan over internationaal recht. De Tilburgse hoogleraar behandelt daarbij vragen als: Zijn de ouders van een misbruikt kind officieel ook slachtoffers? Waarom mochten slachtoffers vroeger niets zeggen in de rechtszaal? En: Waarom kan het soms beter zijn om een dader niet te vervolgen? Het complete programma vind je hier.

Op de UvNL volg je college van de beste hoogleraren van Nederland, gratis via internet. Iedere week staat er een nieuwe hoogleraar paraat, die dan vijf colleges verzorgt.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.