Univers zoekt studentredacteuren

Ben je betrokken bij de universiteit? Heb je een voorliefde voor taal? Ben je handig met social media? Wie weet is studentredacteur bij Univers dan de baan waar je al jaren van droomt.

Gezocht: studentredacteuren (0,4 fte)
Je schrijft berichten voor de website Universonline, het magazine, je twittert en je facebookt. Je bent geobsedeerd door nieuws, maar nog niet zo erg dat het zorgelijk wordt. Je bent digitaal handig en hebt liefde voor WordPress.  Je mag aanzitten bij de machtige raden van de universiteit, en verwerkt de vergaarde info tot een vlot geschreven artikel. We zoeken vooral redacteuren met lef en humor. Kennis van de nieuwste digitale journalistieke tools is een pré. Je krijgt bij Univers de kans om uit te groeien tot een journalistieke bikkel.

Eisen
Je studeert bij voorkeur aan Tilburg University. Je arbeidstijden kunnen aangepast worden aan de collegetijden. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband minimaal €  1.986,- en maximaal € 2.379 (salarisschaal 7, Communicatiemedewerker 3). De benoeming is in eerste instantie voor een jaar, maar maximaal 23 maanden. De universiteit kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie kun je inwinnen bij: Francine Bardoel, hoofdredacteur Univers, 013-4662926. Solliciteren kan via F.Bardoel@uvt.nl. Reageren voor 20 mei 2016. 

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.