Jeroen Wienen wordt bestuurslid ISO

Jeroen Wienen is benoemd als kandidaatbestuurslid van het Interstedelijk Studenten Overleg  (ISO) voor het collegejaar 2016-2017. Het kandidaatbestuur wordt op  25 juni officieel benoemd in het Academiegebouw te Utrecht. Jeroen Wienen was tijdens zijn studie, namens studentenfractie SAM, lid van de Universiteitsraad. Daarnaast werkt hij als studentredacteur bij Univers. Hij studeert Bestuurskunde.

Wienen is blij met de benoeming: “Je gaat toch alle studenten van Nederland vertegenwoordigen. In mijn portefeuille zit ook de lobby bij de Tweede Kamer, en dat vind ik echt heel interessant” Jeroen gaat voor een jaar in Utrecht wonen, na vijf jaar studie in Tilburg. Op de vraag of hij nog terug komt zegt hij: “Na zoveel jaren zit Tilburg toch echt in je hart, dat gaat zomaar nog niet weg”.

De rest van het ISO bestuur ziet er zo uit: Jan Sinnige (23, Universiteit Utrecht) voorzitter. Desley van der Zande (22, Rijksuniversiteit Groningen) zal de rol van secretaris vervullen. Luc Nibbeling (22, Universiteit Utrecht) wordt penningmeester en Robin van der Bles (23, Wageningen University) algemeen bestuurslid.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.