Night University experimenteert op Festival Mundial

Seks, drugs en rock ‘n roll. En colleges. Misschien niet meteen een heel logische combinatie, maar Lowlands bewijst al een aantal jaar dat het kan.

Ook Tilburg University strijkt binnenkort neer op de festivalweide, en wel die van Festival Mundial op 25 juni in Tilburg. Hoogleraar Ilja van Beest (Sociale Psychologie) zal een experiment uitvoeren met de bezoekers en de resultaten hiervan presenteren in een heus college op het ‘Urban Farm’-podium. Hoe laat? To be announced, zoals de website meldt.

Geïnspireerd door Lowlands zeker? Nee, hoor, zegt Kim Ardon van het organiserende Night University. “We willen als universiteit dichter bij de stad komen, en Mundial sluit heel erg aan bij wat we willen op de universiteit. Bovendien zit de doelgroep van Mundial ook zeker hier op de campus.” Wat Van Beest precies gaat doen, mag Ardon niet verklappen. “Dat is geheim. Maar een groot deel van de bezoekers zal erbij betrokken worden.”

Je zou het bijna vergeten, maar op Mundial zijn ook nog muzikale acts te zien. Veel muzikale acts. We noemen een Typhoon, Lil’ Kleine, Pierce Brothers, Nneka, Shantel, Matisyahu, Tourist LeMC, Wende, rapper Jack Parow, Kuddedieren (foto) en nog tientallen andere acts. Om de samenwerking tussen de universiteit en Mundial officieel te bezegelen is er een kortingsactie voor studenten en medewerkers van Tilburg University. Om hiervan gebruik te maken, ga naar website van festival Mundial en gebruik de speciale kortingscode UNIT16.

KuddedierenCrew

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.