Univers heeft twee vacatures

We zoeken een Coördinator Universonline en een Redacteur International. Beiden voor 24 uur per week.

1.Redacteur International

Tijdelijk voor 0,6 deel van de volledige werktijd (24 uur per week)

Univers is het onafhankelijke medium van Tilburg University. Het bestaat uit een magazine, website Universonline, Twitter en Facebook. We zoeken een redacteur die onze internationale pagina’s in het magazine schrijft en de internationale nieuwsberichten op de website. Aanwezigheid op de redactie is vereist.

Taken
Je schrijft een gedeelte van het magazine en verzorgt nieuws op de website. Je schrijft in het Engels en houdt contact met de internationale gemeenschap op de campus. Je redigeert webberichten van andere redacteuren en je geeft feedback.

Functie-eisen
Je hebt een uitstekende taalbeheersing in Nederlands en Engels. Je bent journalist in hart en nieren, je hebt lef en haalt de onderste steen boven. Je houdt het overzicht over de planning en kunt een deadline halen en handhaven. Je hebt gevoel voor beeld en je bent crossmediaal denkend. Natuurlijk ben je stressbestendig en resultaatgericht. Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau, met minimaal twee jaar relevante ervaring op een redactie. Je hebt een goed netwerk op Tilburg University of kunt dit binnen korte tijd opbouwen.

Bijzonderheden
Je wordt benoemd als Redacteur, niveau 5. Dit kan betekenen dat je niet altijd dezelfde taken blijft doen, er zijn regelmatig wijzigingen in de redactie en de redacteuren worden op verschillende functies/aandachtsvelden ingezet.

Arbeidsvoorwaarden
Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 3.222,- (salarisschaal 8, UFO-functie: Redacteur 5). Aanstelling geschiedt voor de duur van 1 jaar. De universiteit beschikt over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studiekostenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een keuzemodel. Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast heeft TiU een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek).

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de hoofdredacteur, Francine Bardoel, tel. 013-4662926 of email: f.bardoel@uvt.nl. Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend hier. Je sollicitatie dient uiterlijk op 28 juni 2016 verstuurd te zijn. De eerste gesprekken worden gehouden op 4 juli en de vervolggesprekken worden gehouden op 7 juli.

2. Coördinator  Universonline

0,6 FTE, 24 uur per week

Wat kom je doen?
Jij bent degene die bij Univers nieuws omzet naar pakkende tekst en beeld voor web en social media. Dat doe je niet alleen, je coördineert studentredacteuren, stagiaires en freelancers. Je zet opdrachten uit en coacht redacteuren en fotografen totdat je een topproduct hebt. Je spoort de redacteuren aan tot snelheid, maar ook tot nadenken en verder speuren. Je plant een nieuwsdag  voor de website en social media. Je hebt een visie op internetnieuws en weet die te realiseren.

Wie ben jij?
Je bent door en door nieuwsverslaafd en digitaal geboren. Je bent een goede journalist die de onderste steen boven haalt. Je hebt een uitstekende taalbeheersing in Nederlands en Engels. Handig met social media. Gevoel voor beeld en kundig met Photoshop. Je maakt net zo gemakkelijk een filmpje als tekst. Stressbestendig en resultaatgericht. Je beschikt over een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, met minimaal twee jaar relevante ervaring op een internetredactie. Univers zoekt echt een journalist, mensen met een communicatieachtergrond hoeven niet te solliciteren.

Bijzonderheden
Je wordt benoemd als Redacteur, niveau 4 bij Univers. Dit kan betekenen dat je niet altijd hetzelfde werk blijft doen, er zijn regelmatig wijzigingen in de redactie en de redacteuren worden op verschillende functies ingezet.

Arbeidsvoorwaarden
Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 3.642,- (salarisschaal 9, UFO-functie: Redacteur, niveau 4). De universiteit kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid om de arbeidsovereenkomst na 1 jaar voort te zetten.

Informatie en sollicitatie
Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend hier. Uw sollicitatie dient uiterlijk op 28 juni verstuurd te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur, Francine Bardoel, telefoon: 013-4662926 of per mail: F.Bardoel@uvt.nl. De eerste gesprekken worden gehouden op 4 juli en de vervolggesprekken worden gehouden op 7 juli.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.