Universiteit organiseert “Education Bazaar”

Een nieuw evenement is dit jaar toegevoegd om het academisch jaar in te luiden. Naast de traditionele Top-week en de Tilburg University Cantus, organiseert de universiteit in samenwerking met Fractie SAM op 15 September een heuse Education Bazaar, waarvoor de gehele middag collegevrij is gehouden.

Het programma begint met de verkiezing van de beste docent van de Universiteit. Verschillende docenten zullen een mini-college geven, welke worden beoordeeld door een jury. Rector Magnificus Emile Aarts maakt aan het eind van de dag de winnaar van de verkiezing bekend.

Naast deze verkiezing kunnen studenten en personeelsleden van de universiteit zich op deze Education Bazaar laten voorlichten over het nieuwe Onderwijsprofiel. Deze toelichting wordt gevolgd door diverse sessies waarin personeelsleden en studenten met elkaar kunnen discussiëren over het nieuwe Onderwijsprofiel en de implementatie ervan.

De bazaar zelf wordt gehouden in de foyer van het Cobbenhagengebouw. Hier zullen vrijwel alle ondersteunende diensten van de universiteit vertegenwoordigd zijn. Het programma wordt afgesloten met een (gratis) barbecue.

De Education Bazaar is vrij toegankelijk voor studenten en personeelsleden van de universiteit, registratie is vereist. Het volledige programma is hier te vinden.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.