De Topweek is begonnen: Dag 1 in beeld

De Topweek is vandaag begonnen. Waar de campus vorige week nog totaal verlaten leek, is de rust nu definitief voorbij. Univers houdt je de hele week op de hoogte van de avonturen van de nieuwe studenten. Het middagprogramma zit er inmiddels op, vanaf 17:30 zullen alle deelnemers gaan barbecueën. Dag 1 wordt vanavond afgesloten met het openingsfeest in de Koepelhal.

Sport ’n Chill

Terwijl nieuwe bachelorstudenten in de collegebanken werden overladen met informatie, was er voor de (pre-)masters een Sport ’n Chill-middag georganiseerd. Hier konden de sportverenigingen zich presenteren aan de nieuwe studenten. Die lijken het chillen wel onder de knie te hebben. Het sporten wilde nog niet bij allemaal lukken.

Recordpoging polonaiselopen

MAK Mentorship System organiseerde speciaal voor de TiSEM-studenten een eigen programma. De Topweek nam de sportvelden over, de MAK nam bezit van de Oude Warande. Een middag vol spellen werd afgesloten met een recordpoging polonaiselopen. De verwachting van 1000 deelnemers werd helaas niet gehaald. Met 786 polonaisegangers krijgt de poging van ons toch een ruim voldoende.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.