TOP-Week: Dag 3 in beeld

De TOP-week is aanbeland op de derde dag, met het traditionele hoogtepunt: de Biercantus! Met meer dan 2500 bezoekers en duizenden liters bier hét evenement waar veel vrijwilligers, mentoren en deelnemers naar uitkijken.

Gemoedelijke sfeer

Om 13:00 vanmiddag opende  de Wagenmakerij op de Spoorzone de deuren. Een uurtje later klonken de eerste liederen door de voormalige fabriekshal. Waar de mentoren hun ‘kindjes’ in het begin nog een beetje wegwijs moesten maken in het cantusvieren, kregen de meeste het snel onder de knie.  En na een paar nummers hingen veel deelnemers bij elkaar in de armen alsof ze elkaar al jaren kennen, wapperend met de cantusbundels tegen de zinderende hitte.

Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van Univers.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.