10 jaar oude post alsnog bezorgd

Steeds meer zaken worden digitaal geregeld. Toch wordt er op de campus nog veel gebruik gemaakt van het interne postsysteem, wat meestal vlekkeloos werkt. Het bezorgen van het ouderwetse papier duurt soms wel wat langer dan we tegenwoordig gewend zijn…

Een medewerker van de universiteit kreeg vorige week een interne enveloppe op haar bureau. Op zichzelf geen nieuwswaardige gebeurtenis, ware het niet dat de post in kwestie ruim 10 jaar geleden bezorgd had moeten zijn. Het bleek een formulier met aanmeldingen van studenten te zijn. Uit 2006. De studenten in kwestie zijn waarschijnlijk al afgestudeerd, toch wilden wij dit mysterie tot op de bodem uitzoeken. Een telefoontje naar de postkamer bleek afdoende. De heren van de post vermoeden dat het poststuk tussen de lege enveloppen terecht is gekomen en dat het tijdens een interne verhuizing weer opgerakeld is. Eind goed, al goed.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.