Koffiekamer gebouw-C zonder WC

“Ik ben een beetje over de zeik dat de universiteit schijt heeft aan de gasten. Ze moeten niet aan komen kakken dat ze geen personeel hebben.” Met die toepasselijke oneliner meldde een medewerker bij Univers dat de afgesloten herentoilet naast de koffiekamer van het C-gebouw al dagen onbruikbaar is.

Volgens de medewerker is de toilet buiten gebruik omdat er geen personeel beschikbaar is om hem te repareren: “Pislink ben ik ervan!” Univers nam een kijkje en constateerde dat niet alleen dat de WC beneden naast de koffiekamer afgesloten was, maar dat ook het dichtstbijzijnde alternatief onbruikbaar is: de toilet een verdieping hoger zit verstopt met papier (en ja, ook dat andere…) en is dus volstrekt onbruikbaar. En aangezien het ook de toiletten zijn waar de redactie op is aangewezen, schreeuwen we met iedere andere C-bewoner: hellup, we houden het niet meer!

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.