Turkije special

Univers 3, 2016. Turkije special. Met: Wie is Fethullah Gülen eigenlijk? Kenner en TiU-promovendus Gürkan Çelik geeft tekst en uitleg. De onrusten in Turkije zorgen ook voor onrust in Nederland. Historicus en schrijver Zihni Özdil werpt een blik op de Nederlandse maatschappij en het onderwerp integratie.

Column van Tom Grosveld over bangalijsten, Vindicat en vrouwen. Hammer Piece, Wazda? Hoe Engels moet de universiteit worden, spreken we dadelijk nergens meer Nederlands? Eijffinger heeft niets met economisme.

International: Turkish students about their visions on the turmoil in Turkey. And housing crisis for international students. Some were homeless their first weeks in Tilburg.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.