De M van Maranatha

In de nacht van 11 op 12 september is de M van Maranatha verdwenen. Naar verluidt gestolen of meegenomen door iemand met de naam Maarten, Macbeth, Macayle, Mablevi, Maria, of Mo. Droevig twitterde en facebookte onze pastoor Michiel over het verlies van zijn M, maar dat mocht niet baten.  De M kwam niet weerom. Gisteren postte Michiel een foto van een M die heerlijk in een bedje lag. Is de M wedergekeerd in het oude nest?

Nee, M is niet gevonden; maar een architecte die in het Maranathakoortje zingt, heeft met grote precisie een nieuwe M ontworpen. Vervolgens schakelde een Poolse TiU-student zijn vader in met lasercutbedrijf, die de M  in staal uitsneed en naar Tilburg stuurde. Nu moet hij nog bevestigd worden (vandaag of morgen) en daarna moeten alle letters opnieuw geschilderd. Eind goed al goed bij Maranatha.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.