Gebouw Goossens tijdelijk zonder ingang

De hoofdingang van gebouw Goossens wordt aanstaande donderdag en vrijdag verbouwd. Dat wordt omlopen!

Wie gebouw Goossens in wil, loopt door de carrousel. Die wordt straks vervangen door automatische schuifdeuren, laat de vastgoedafdeling weten. Zo moeten mensen bij grote drukte sneller in- en uit het gebouw kunnen. Tijdens de werkzaamheden kan de hoofdingang niet gebruikt worden.

Het gebouw blijft wel bereikbaar, via de verbindingsgang in het aangrenzende hoge gebouw Koopmans. Daarvoor loop je bij binnenkomst naar rechts en wandel je op de eerste of tweede verdieping via de loopbrug alsnog gebouw Goossens binnen.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.